India InfoLine
MISUSE OF ACCOUNT - SASIK925

Miscellaneous

Respected Sir,

I am MONTEE. I have opened a demat account in my mother's name (SASHI MAHESHWARI). Client ID – SASIK925. I have opened the a/c in T. Nagar (Chennai) Branch. There has been unauthorised trading in my account. I used to get statements via email which always showed some erroneous numbers and whenever I ask the concerned person Mr. Karthick (9940621441), he explained that it is a mistake and not to look at the statement.

After a few days I find that the guy is not responding to me and has left the job.

Now for past 2 weeks i am trying to trace my account details and I am shocked to see that After investing 110000 RS (1.1 LACS) IN MY ACCCOUNT there is only 13, 8OO RUPEES (13K) AVAILABLE IN MY ACCOUNT.I FEEL THAT I HAVE BEEN CHEATED AND ALL MY SAVINGS HAS BEEN LOST.

I NEED TO FILE THIS UP AT THE CONSUMER FORUM ABOUT THIS FRAUD AND I DONT MIND SPENDING SOME BUCKS TO ENLIGHTEN ABOUT THE FRAUD IN THE NEWSPAPAPER.

I REQUEST YOU TO HELP ME OUT AND GET MY MONEY BACK SO HENCEFORTH I WILL NOT GO FOR ANY SHARE TRADING NOR WILL I RECOMMENED ANYONE TO INDIA INFOLINE (I WILL ENSURE THAT ANY PERSON AROUND ME DOES NOT HAVE ANY LIASON WITH INDIA INFOLINE)

WITH LOTS OF HOPE I AM WRITING TO YOU. KINDLY HELP ME OUT. I WILL MARK A COPY TO YOU IN THIS REGARD FROM MY EMAIL ID.

Regards

MONTEE (cell no..9840059545)


Company: India InfoLine
Country: India
  <     >  

RELATED COMPLAINTS

India InfoLine
Misleading informations

IRISH LOTTERY PROTION
NO PAYMENT PRIZE MONEY

Citi Bank
Complaint for not closing salary A/c and imposing charges arbitrarily

India Infoline ltd
Harrasing Custome

India InfoLine
Fraud

ICICI Bank
Neft under utr number punbh11111047190 rs. 23000/= From pnb (308, mahilpur) to ICICI bank (0314, sushant lok, gurgaon) on 21st april

ICICI
Ude behavior of icici nodal office

ICICI Bank
Salaried Account Status changed automatically

India InfoLine
Transfer of account without permission